Om oss

VILKA ÄR VI?

Nybilsdoft.se är den officiella återförsäljaren till Sharky Bilvård™.
Sharky Bilvård™ producerar bilvårdsprodukter av högsta kvalitet där mycket av fokuset har lagts på doft och luktborttagning.

VAD VILL VI?

Genom Nybilsdoft.se vill vi erbjuda ett brett produktsortiment till alla bilintresserade människor som tycker om att ge bilen det lilla extra och bevara nybilskänslan oavsett om det gäller dagliga bruksbilen eller samlarmodellen som står i garaget.

HUR GÖR VI?

Med våra professionella bilvårdsprodukter från Sharky Bilvård™ kan favoritleksaken för dem flesta män och kvinnor bevara originalskicket livet ut. Våra specialprodukter inom rengöring, lukteliminering och omvårdnad av bilen kommer ge bilen inte bara den omvårdnad som behövs men även återskapa den härliga nybilsdoften som ofta är saknad.

VÅRA PRODUKTER

Med fokus på att återskapa den härliga nybilskänslan

Kvaliteten på doften är extremt viktig för oss. Därför används bara högkvalitativa råvaror som möjliggör den bästa möjliga upplevelsen både vad gäller funktionen av produkterna och även den härliga doften som uppstår efter användningen av våra produkter.


När Sharky Bilvård™ började utveckla sina produkter låg fokuset på att erbjuda kunderna möjligheten att återskapa nybilskänslan i bilen. Den härliga känslan av nya och rena bilpaneler, nya och fina lädersäten och den härliga nybilsdoften som fanns i bilen precis vid köpet.

Lite bättre kvalitet

Eftersom kvaliteten är viktigt för oss, så har vi valt att noga kontrollera alla våra produkter som säljs på Nybilsdoft.se att dem består av bästa och hårt kontrollerade ingredienser. Alla doftämnen som tillsätts i produkterna  är tillverkade enligt alla EU direktiv under insyn av IFRA och RIFM.


Alla produkter tillverkas i eget laboratorium i Tyskland. Alla produkter tillverkas under hög kontroll där produktionen arbetar enligt ISO 9000 direktiven.

UNDRAR DU NÅGONTING?

Har du några som helst frågor om våra produkter eller hur dessa fungerar tveka inte att höra av dig direkt till:

info@nybilsdoft.se